EEN BBQ OM VIER VAN DE VIER SEIZOENEN VAN TE GENIETEN.

OnFire is de perfecte metgezel voor gezelligheid buitenshuis in de lente en de zomer en kan in de herfst en winter ook worden gebruikt als kookstation voor buiten om lekkernijen te bereiden om binnenshuis van te genieten.

PERFECT IN ELKE CONTEXT EN SITUATIE.

ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR ELKE KOOKSTIJL .

 

De OnFire-ervaring kan worden verbeterd door een breed scala aan accessoires: de vierkante grill, de wokgrill, de spiesjes, de pizzaoven en nog veel meer.

GEEN GRENZEN AAN UW FANTASIE.

OnFire kan elk type voedsel bereiden met verbluffende resultaten met behulp van verschillende technieken: opwarmen, grillen, roken, direct en indirect opwarmen van voedsel.

VEEL RECEPTEN
OM TE ZETTEN IN ORIGINELE EN HEERLIJKE SPECIALITEITEN.

Het handige OnFire receptenboek, met specialiteiten van over de hele wereld,
biedt kookliefhebbers een zeer rijk repertoire aan lekkernijen om te proeven, van voorgerechten tot desserts.

SOJA ZALM MET PAKSOI

INGREDIËNTEN LIJST
  • 800 g zalmfilet
  • 300 ml zoete sojasaus
  • 50g gember
  • 1 teentje knoflook
  • 200g paksoi (4 stuks)
  • 50g gemengde sesamzaadjes

VOORBEREIDING

Verwijder de graatjes van de zalmfilets met de daarvoor bestemde pincet en steek er 4 filets van 200g uit. Voeg in een brede en lage kom de sojasaus toe en voeg de plakjes gember en knoflook toe. Leg de zalmfilets met de huid naar boven. Laat 2 uur marineren door af te dekken met plasticfolie en de zalm af en toe om te draaien.
Maak ondertussen de paksoi schoon en halveer ze in de lengte. Verhit je OnFire goed en gril zowel de zalm als de paksoi 3 minuten per kant. Serveer warm met een snufje sesamzaadjes.

ANANAS IN GRAND MARNIER

  • 1 ananas (ongeveer 1kg)
  • 300g suiker
  • 40g kaneel
  • Grand Marnier van 300 ml

VOORBEREIDING

Maak de ananas schoon en maak de hele buitenkant schoon, zodat je 6 plakken krijgt van elk 2 cm dik. Meng in een kom de suiker en kaneel. Rol de ananasschijfjes aan beide kanten door de suiker. Verwarm en maak de OnFire plaat goed schoon en verdeel de ananasschijfjes 1 minuut per kant en blus af met de Grand Marnier. Serveer warm en voeg eventueel wat vanille-ijs toe.

KURKUMA FOCACCIA

  • 500 gram witte bloem
  • 150ml water
  • 100 ml EVO-olie
  • 15g biergist
  • 100 ml eetlepels kurkuma
  • 10g suiker
  • 8g zout

VOORBEREIDING

Meng in een robot de bloem, de kurkuma met de olie.
Activeer de robot en begin met mixen.
Meng in een beker het lauwe water met de verse biergist en de suiker.
Voeg de vloeistof toe aan het deeg en tegen het einde het zout.
U moet een homogeen en elastisch deeg verkrijgen.
Laat minimaal 60 minuten rijzen.
Spreid het deeg uit in een bakvorm met bakpapier en besprenkel met olie en Maldonzout.
Vorm met je vingers de klassieke focaccia-gaatjes en laat nog 40 minuten rusten.
Verwarm de OnFire oven gedurende 30 minuten op hoog vuur en kook de focaccia ongeveer 15 – 20 minuten met de deur dicht.

KURKUMA FOCACCIA

  • 500 gram witte bloem
  • 150ml water
  • 100 ml EVO-olie
  • 15g biergist
  • 100 ml eetlepels kurkuma
  • 10g suiker
  • 8g zout

VOORBEREIDING

Meng in een robot de bloem, de kurkuma met de olie.
Activeer de robot en begin met mixen.
Meng in een beker het lauwe water met de verse biergist en de suiker.
Voeg de vloeistof toe aan het deeg en tegen het einde het zout.
U moet een homogeen en elastisch deeg verkrijgen.
Laat minimaal 60 minuten rijzen.
Spreid het deeg uit in een bakvorm met bakpapier en besprenkel met olie en Maldonzout.
Vorm met je vingers de klassieke focaccia-gaatjes en laat nog 40 minuten rusten.
Verwarm de OnFire oven gedurende 30 minuten op hoog vuur en kook de focaccia ongeveer 15 – 20 minuten met de deur dicht.

Heeft OnFire je geïntrigeerd en wil je meer weten?

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het formulier in en specificeer in het daarvoor bestemde veld wat u wilt weten en druk op “verzenden”. We zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk wordt beantwoord.